Cybersecurity steeds belangrijker

https specials images.forbesimg.com dam imageserve 939266168 960x0.jpgfitscale

Big data is de toekomst van onze maatschappij. Van overheden tot financiële instellingen tot technologiereuzen en sociale media platformen: allemaal verzamelen op grote schaal data die ook weer optimaal beveiligd moet worden. Cybersecurity is big business geworden en de moeite waard om in te investeren.

Telefoonproviders, sociale mediabedrijven, banken, nationale overheden: in alle sectoren en op allerlei niveaus is er de afgelopen jaren wel nieuws naar buiten gekomen over datalekken, hacks en gestolen gegevens. Het toont de uitdagingen waar haast alle bedrijven in de 21e eeuw voor zijn komen te staan: hoe voorkom je dat mensen met kwade bedoelingen er met gevoelige informatie vandoor gaan.

Data is door de jaren heen gegroeid tot het nieuwe goud. Big data, grote hoeveelheden informatie over bedrijven, personen, processen of hele economieën liggen opgeslagen in datacenter, en deze data stelen is als het kraken van een kluis. Van kleinere bedrijven met personeelsbestanden tot banken met informatie over creditcardgegevens van klanten, overheden met staatsgeheimen tot sociale media met waardevolle algoritmen – de wereld om ons heen vindt plaats op het internet en dat zorgt ervoor dat die wereld ook steeds beter beveiligd moet worden. Met andere woorden: cybersecurity is uitgegroeid tot een van de meest veelbelovende industrieën van de toekomst.

Bron: https://www.techzine.nl/

Het is dan ook een logische stap dat Greater stappen zet in de security wereld en een mooie groep van security specialisten heeft verzameld. Onder leiding van Ricardo Korstanje, welke zelf al jaren als security specialist aan het werk is, zullen wij steeds meer klanten voorzien van de juiste mensen op het gebied van cybersecurity. Greater investeert flink in de unit en deze groeit hard! Dagelijks bedienen wij steeds meer klanten en geven onze consultants het juiste advies en implementeren wij mooie oplossingen. Wil jij ook stappen zetten in de wereld van security of ben je reeds een security specialist en ben je op zoek naar meer uitdaging? Kom ons team versterken! Ricardo beantwoordt jouw vragen graag, je kunt hem mailen op: [email protected]

Share This post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Related Posts

https specials images.forbesimg.com dam imageserve 939266168 960x0.jpgfitscale
TBC

Cybersecurity steeds belangrijker

Big data is de toekomst van onze maatschappij. Van overheden tot financiële instellingen tot technologiereuzen en sociale media platformen: allemaal verzamelen op grote schaal data

©2020 Greater BV | All rights Reserved