Oracle DBA

linux engineer

Over deze functie

Als Oracle DBA Specialist ben je onderdeel van het DBA Technical team en draag je zorg voor de inrichting van de Oracle Database Infrastructuur bij een van onze klanten. Je houdt je bezig met het opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden met betrekking tot Oracle-databasebeheer welke geleverd wordt op een EXADATA platform.

Wij bieden je een mooie basis om je verder te ontwikkelen tot DBMA. Ook het onderhoud en Life Cycle Management van de Oracle-database infrastructuur en natuurlijk het schrijven en up-to-date houden van de beheerdocumentatie behoort tot je takenpakket. Van jou verwachten we dat je een sterk analytisch vermogen hebt en dat je samen met je collega’s werkt aan het continu verbeteren van de Oracle-database infrastructuur. Je brengt liefde voor het vak en bent een enthousiaste deelgenoot van de ontwikkelingen van Oracle-database, het product en het Oracle team als geheel. Verder ben je in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen. Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega-beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg als je incidenten moet oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere afdelingen nodig is. Maar boven alles zie je het als jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen doen wat ze moeten doen, dag en nacht.

Over jou

  • Afgeronde HBO opleiding richting informatica
  • Ruime ervaring als Oracle DBA in complexe omgevingen
  • Kennis van en/of ervaring met Oracle database 11g, WebLogic, Fusion en/of Enterprise Manager
  • Kennis van en/of ervaring met Unix en Linux
  • Ervaring met performance tuning is een pre
  • Ziet uitdaging in complexe materie
  • Je communiceert goed n het Engels
  • Je bent analytisch, flexibel, communicatief vaardig en gedreven

Wat wij bieden

Als Oracle DBA Specialist gedetacheerd worden door Greater betekent dat je in dienst treedt bij Greater, bij ons staat jouw loopbaan voorop! Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris, mobiele telefoon en leaseauto. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

Greater is een zakelijke dienstverlener op het gebied van projectmanagement, consultancy en detachering. Sinds haar oprichting in 2016 heeft Greater zich ontwikkeld tot organisatie met zo’n 40 medewerkers. Greater richt zich op het inzetten van hoger opgeleide vakspecialisten bij toonaangevende opdrachtgevers binnen de IT-branche. Onze opdrachtgever is een financiële dienstverlener in midden-Nederland. Het betreft een mooie organisatie en er heerst een informele sfeer. De teams zijn hecht en het kennisniveau is zeer hoog. Je werkt samen op basis van vertrouwen. Teamgevoel, respect voor elkaar en loyaliteit zijn belangrijke waarden binnen deze organisatie. Ze werken met veel gedrevenheid aan hetzelfde doel: het zo optimaal bedienen van de klant.

Working At Greater

Working at Greater is a whole new experience! With us our employees are our number one priority. Greater is here for you, to help you grow; learn; develop and simply enjoy your work. Within our organization everyone is free to speak their minds, you will learn that we actually listen to you. We are fully tech-driven and love an informal atmosphere and real personal contact. Together we determine the Greater-direction. Do you like being “part of the family” and do you want to be committed to challenging projects with important clients? We can’t wait to receive your application and invite you to our office in Voorschoten to discuss your possibilities at Greater!.

Related Jobs

devops engineer

DevOps Engineer

Are you the one? We are looking for a DevOps “Die Hard”! Is continuous improvement of existing platforms a piece of cake for you and

Share This

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

©2020 Greater BV | All rights Reserved